Kategorier
Okategoriserade

Återställ ditt forna hår med en hårtransplantation

Håravfall kan kännas bekymmersamt och tärande på självförtroendet. Kanske tänker man att det inte går att göra något åt, men en hårtransplantation kan hjälpa till att återställa håret.

Håravfall som kommer med åldern är ett vanligt problem. Män drabbas oftare än kvinnor av det, och det kan börja i olika åldrar. När håret börjar tunnas ut beror oftast på gener. Har man otur kan det börja redan i 20-årsåldern. Har du en förälder som tidigt började tappa hår, eller själv börjat märka av att håret börjat tunnas ut är detta förmodligen en källa till oro.

Kanske har du provat olika krämer och salvor för att bromsa upp förloppet, eller experimenterat med olika kosttillskott, utan att märka någon skillnad. Oavsett vad du gör så trillar håret av i vad som känns som allt raskare takt.

För bästa resultat – anlita någon är kunnig inom området

När du tänker på hårtransplantation kanske du tänker på något som ser onaturligt och tillgjort ut. Med dagens metoder behöver det inte alls vara så, utan den görs så pass skickligt att det är väldigt svårt att se att det faktiskt rör sig om en transplantation.

Om du känner att hårtransplantation är något som du vill prova, men samtidigt vill slippa risken att det ska se onaturligt ut, bör du vända dig till någon som är kunnig inom området. Det finns flera olika metoder för hårtransplantationer. Den klinik som du vänder dig till kan guida dig vidare och ge mer information.