Om oss

Vi som skriver här vill dela med oss av våra egna erfarenheter kring både hälsa och skönhet. Rent professionellt så arbetar vi på skönhetssalonger och jobbar med allt från makeup vidare till exempelvis håruppsättningar och med olika behandlingar – botox och fillers, primärt. Vi ska dela med oss av vår kunskap kring detta och ge dig som läsare värdefulla tips kring hur du plockar fram det bästa ur dig själv. Målet är att du – varje dag – ska känna dig nöjd då du ser dig själv i spegeln.

Vi kommer även att skriva mer personligt och då om hälsa. Samtliga av oss har egna erfarenheter av ohälsa och där stress är den gemensamma nämnaren. Vi har själva upplevt en stress och en press som gjort oss sjuka – och vi har sett vänner nästan duka under av samma skäl. Hur bröt vi den onda cirkeln?

Kost är även det en nyckel till att må bättre. Genom att äta nyttigare mat, lagad från grunden, så får man en pigg kropp och ett piggare intellekt. Även här handlar det om att lära sig prioritera och att sätta sig själv i första rummet. Stress idag är en folksjukdom och vi ska göra vårt yttersta för att hjälpa dig att varva ned. Vi ska, helt enkelt, ge dig nycklarna till ett mer harmoniskt liv där du både ser bra ut och mår bra på insidan. Välkommen.